POLGÁRMESTERI ÉS JEGYZŐI FOGADÓÓRa

Ez a bejegyzés 2023. október 31. napon hatályát vesztette!

A hivatalvezető és a polgármester személyes megkeresése:

  • Előzetes bejelentkezés szükséges az ügy megjelölésével: 33/514-320/203-as melléken

POLGÁRMESTERI FOGADÓNAP:

  • Október 11. (szerda) 09:00-12:00 és 13:00-16:00 óra között

A polgármesterhez tartoznak az önkormányzati ügyek (városfenntartás, -működtetés, óvodák, művelődés, rendelőintézet fenntartói szintű kérdései, szociális ügyek, civilek). Ezekben ne a jegyzőt keressék. Bérbe adható szociális és szolgálati lakás jelenleg nincs. Az üres szociális bérlakásokra vonatkozó pályázatot mindig a Hírmondóban tesszük közzé, ezek bérbe adásáról saját hatáskörben a szociális bizottság dönt objektív szempontrendszer alapján, a polgármester nélkül. A szolgálati és közérdekű lakásokról dönt a polgármester a képviselő testület és az intézményvezetők véleményének figyelembevételével.

JEGYZŐI ÜGYFÉLFOGADÁS:

  • szerdánként 08:00-12:00 és 13:00-16 :00 óra között

A jegyző hatáskörébe tartozó – lakossági vonatkozású – ügyek jellemzően: birtokvédelem, társasházak felügyelete, rendeletekkel kapcsolatos hatósági feladatok.

A kormányablak (ami régen okmányiroda volt) és egyik kormányhivatali csoport sem a polgármesteri hivatal szervezeti egysége, az esztergomi járási hivatal része. Közös telefonvonal nincs, a polgármesteri hivatal titkársága nem tudja kapcsolni a kormányablakot, és munkaidőben felkeresni sem. Kérjük, kormányhivatali ügyekben ne hívják a polgármesteri hivatalt.

Megosztás